Smøla Padlemaraton 2016

Tenker på at Smøla har satt seg skikkelig på kartet nok en gang. Fantastisk gjennomført ..ja, et helt prikkfritt arrangement da padlemaraton ble arrangert i dag..og dette må da vel være verdens mest originale startsignal .
Joseph Biranu Mamo hoppa i havet med sin svigerinne Kristine Hermstad og PANG...avgårde for de. Klokka 07.00 og klokka 09.00 , og Joseph han hoppa ;-)
Alle deltagerne var utstyrt med GPS og Asbjørn Karstensen er teknikeren bak tracking-sida. Der kunne vi som var på sjekkpunktene som følgebåter hele tida følge hver eneste padler. Godt jobba av Asbjørn ;-)
Velforeningene i Steinsøysundet og på Straumen gjorde en fenomenal innsats. Ved målområdet på Straumen var det rett og slett fest i dag..masse folk , grillmat , sol, folk som prøvde kajakk og unger som boltra seg i sjøen..og jubel for hver eneste en som gjennomførte.
Og det gjorde faktisk alle som en. Bare en ting å si...vi tar av oss hatten alle sammen for et arrangement som vil sette spor etter seg.
Dette hadde ikke vært mulig uten dugnadsånden som råder her på øya. Hvor mange hjelpere det var tilsammen vet jeg ikke, men det var mange frivillige følgebåter og flinke folk som lå rundt hele Smøla og passet på.
Vi gleder oss allerede til neste år. Litt action ble det også i Rangstraumen som er utrolig krevende å komme seg gjennom..to padlere velta faktisk. Tilslutt : Hipp hurra for Anders og Kristine som kom hit til Smøla med kajakkene sine , bosatte seg og gjorde drømmen sin om Smøla som " Norges Padleparadis " til virkelighet.
Dobbelklikk på bilder og du får se de i format som dekker skjermen. .Gjør oppmerksom på at det er to sider med bilder..Click twice on the photos and you will view full screen.

Popular tags